Servera medkokt potatis. Lägg på skivade tomaterochdill. Krydda fisken & lägg på grönsakerna. Strimla purjon och dela sockerärterna, fördela det på två bitar folie
Smaka av med salt och tillsätt oliverna ochdillen i sista stund så det håller sig grönt. Tillsätt potatisen och häll över de krossade tomaterna, fiskbuljongen, citronsaften och grädden
Färsk rensad fisk fylls meddill, tomateroch lök på en saltbädd av citronsalt. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom ochDill, mängden löjrom ochdill efter smak
Servera fiskenoch såsen medkokt potatis och sjudna grönsaker ochtomat. Sätt på värmen och rör hela tiden med en trägaffel efter botten tills såsen kokar
Servera med potatismos eller kokt fullkornsris samt gräna ärtor och sallad. - När du tagit ut formen plaserar du ut tomatskivornaoch strör över med basilika och timjan
Servera medkokt potatis ochdill. Kokt potatis. Dela tomaternaoch lägg runt om fisken. Vi har fullständigt snöat in på fisk denna våren och det är mat som hör vår och sommar till