När det bjuds nypotatis, ugnskoktfisk och skiratsmör är barnen inte direkt svårtrugade. Eller något annat som smakar bra till ugnskoktfisk - som till exempel hackat, kokt ägg
Servera fisken på en bädd av sallad och lägg kokt nypotatis och pepparrot vid sidan om. Gös är med marginal den godaste insjöfisken och jag tycker inte man ska krångla till det utan göra det så enkelt det bara går
Servera genast med smält smör och kokt potatis. Fisksufflé. Kör fiskfilén i mixer eller hacka den fint. Blanda ner fiskbuljongtärningen och citronpeppar
Vill man så serverar man lite kokt potatis till, men det är inte nödvändigt. Servera fisken tillsammans med ärtpuré, smör, citronklyftor och eventuellt potatis
När potatisen nästan är färdigkokt, vänd ner haricot verts och låt dem koka med de sista minuterna. Jag gillar ju pepparrot i alla former och till mild, vit fisk passar pepparroten extra bra
Torsken tillagade jag genom sjudning i fiskbuljong i traktörpanna och serverade medkokt potatis, färsk babyspenat, hackat kokt ägg, skiratsmör och riven pepparrot
Servera medkokt potatis/potatismos, kokta ärter och skiratsmör. Och faktiskt så smakade det riktigt gott med lite lingonsylt till, låter jättekonstigt, men prova så får ni se
Till fisken serverades kokt potatis, ugnsgrillade mortötter, purjolök, salladslök och fänkål. Min version av Madeleines grillade fisk blev en Cajunkryddad torsk medskiratörtsmör och diverse trevliga tillbehör
Ångad torsk medkokt potatis och skiratsmör… Alltså hur enkelt och gott är inte det. Till fisken tycker jag att det är givet med potatismos eller kokt potatis och en kall sås