Kokostoppar har väldigt länge varit min o-favoritkaka av alla småkakor. Jag försökte spritsa ut smeten men det var stört omöjkigt så jag klickade ut och formade dem med fingrarna
Tillsätt kokos, citronskal, limeskal och riven ingefära. 11 citron, finrivet skal. 160 g smör 100 g rörsocker 10 g vaniljsocker (1 msk) 150 g riven kokos 20 g färskriven ingefära 1 citron, finrivet skal 1 lime, finrivet skal 55 g ägg (1 st) 15 g äggula (1 st) 1 krm flingsaltSätt ugnen på 175 grader. Klicka ut 12 jämnstora toppar med sked eller spritspåse på en plåt med bakplåtspapper
Smält smöret och rör samman med ägg, socker och kokos. Citron (valfritt). Kokostoppar är härliga kakor som är enkla att göra, och de är dessutom naturligt glutenfria
Tillsätt kokosflingor, citronskal och smör och rör ihop till en smet. rivet skal av ½ citroner. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. 2 medelstora ägg. Receptet gäller för 20 st 50 g Arla® Svenskt Smör 2 medelstora ägg 1 dl strösocker 200 g kokosflingor rivet skal av ½ citroner
Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. 2 st medelstora ägg. rivet skal av 1⁄2 st citroner