Visst är våren den allra bästa årstiden på hela året. Det fullkomligt spritter i benen av överskottsenergi och jag är övertygad om att det inte alls gör ont när knoppar brister
Idag är det rulltårtans dag och då fick jag äntligen anledning att göra denna goda rulltårta. Den innehåller kokos, passionsfruktscurd och färska hallon
kokosrulltårta fylld med grädde och lemoncurd, och den bilden blev så ful så den kan jag inte visa. Fredagens lunch intogs på m/s Alfågeln med sushibutikens blandbox
Kokos och choklad är en fantastisk kombination, och här i en enkel rulltårta. Gillar verkligen fyllningen i denna rulltårta och den finns även med i min Kokoscheesecake, så den går att använda till mycket
Fick ett ryck häromdagen och gjorde kokosrulltårta med hjortrongrädde. den blev GOD minsann. ). Receptet på rulltårtan hämtade jag ur boken "sju sorters kakor"
Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner kokos och sikta ner potatismjöl blandat med bakpulver. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan, strö över kokos och bred ut smeten
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver, och sikta ner i smeten. Rör i kokos och bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper
Sätt ugnen på 250 grader. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30*40 cm. Vispa ägg och socker poröst. Blanda samman vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten
Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner kokos och sikta ner potatismjöl blandat med bakpulver. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan, strö över kokos och bred ut smeten