Den här fudgen är lite nyttigare med kokospalmsocker i stället för vanligt, vitt socker (GI-värde 35 jämfört med 68), och med härliga och antioxidantrika, syrliga, torkade körsbär. 2 dl laktosfri vispgrädde3/4 dl kokospalmsocker3/4 dl ekologisk ljus sirap1 msk glukos1 krm salt50 g laktosfritt smör100 g mörk choklad1 dl torkade körsbärBlanda ihop grädde, kokossocker, sirap, glukos, salt och smör i en vid och tjockbottnad kastrull. 3/4 dl kokospalmsocker
1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk). 1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk)
½ dl kokospalmsocker. 2 dl sojagrädde½ dl kokospalmsocker½ dl ekologisk ljus sirap1½ msk glukos1 krm salt50 g kokosolja55 g mörk choklad med tranbär55 g mörk choklad med blåbär½ msk vaniljsockerca 200 g mjölkfri, mörk chokladBlanda ihop sojagrädde, kokospalmsocker, ljus sirap, glukos, salt och kokosolja i en vid kastrull
Strö sedan över med kanel, och kokospalmsocker om du vill. Recept för äppelchipsDu behöver•4 äpplen•2 tsk kanel•2 tsk kokospalmsocker (jag kör utan)Gör såhär. 2 tsk kokospalmsocker
Poppade i kokosolja och kanderade i kokospalmsocker med lågt GI. För att kandera smälter du kokosoljan i en stekpanna och tillsätter kanel och kokospalmsocker
50g kokosolja, 1/2 - 2dl raw kakao (beroende på hur mycket chokladsmak du vill ha), 3/4dl kokosmjöl, cirka 1dl kokospalmsocker (eller mer om du vill ha sötare smak), 1/2tsk bakpulver. 1dl kokospalmsocker
2 tsk kokospalmsocker. 2 tsk kokospalmsocker. Det har blivit mycket "vanlig" gröt på sistonde. Inte tråkig eller enformig, men lite mer klassisk helt enkelt
honung, kokospalmsocker, yaconsirap, agavesirap eller torkad blötlagd frukt). Igår lade jag ut denna bild på Instagram som inspiration för ett annat sätt att dricka mjölk