Efter Mirakel Kokospaj och Mirakel Vaniljkaka låt mig presentera för er Mirakel Cheesekake. 2 stora ägg. Blanda ägg med strösocker, vanilj, mjölk eller grädde, mjöl, bakpulver och smör och vispa ca 30 sekunder. 2 stora ägg
Mirakel kokospaj. Vispa äggvitorna för sig och ställ åt sidan. Vispa äggulor med socker vit och luftigt. Blanda väl och tillsätt slutligen äggvitorna, rör om försiktigt från botten till toppen för att inte ta bort luften i kakan
Det får bli en aprikos- och kokospaj i stället. 250 g torkade aprikoser - gärna ekologiska och osvavladekokande vatten2 dl fullkornshavreflingor - eller Sempers rena havre½ dl kokosflingor1 msk malda psylliumskal100 g laktosfritt smör - eller mjölkfritt margarin3/4 dl laktosfri crème fraiche - eller motsvarande mjölkfritt alternativ3 ägg100 g naturell Philadelphiaost original - eller Soja Supreme för ett mjölkfritt alternativ1 dl laktosfri grädde - eller mjölkfritt gräddalternativ½ dl ljust rårörsocker2 tsk vaniljsocker1½ dl kokosflingorBörja med att lägga aprikoserna i en skål och slå kokande vatten över så det täcker. 3 ägg
Pensla med ett lätt vispat ägg, och nagga med gaffel. Vispa äggulorna lätt. Lägg flarnen på en bakplåt med bakplåtspapper på, sen in i ugnen i 160 grader. 1 ägg. 4 äggulor
Vispa äggulorna och tillsätt socker, salt, majsenamjöl och smör lite itaget. 7 ägg. Blanda i mjölken och koka smeten i vattenbad under ständigomrörning tills den tjocknar
Kokospaj fylld med päron & mandel. Kokospaj fylld med päron & mandel. 1 Ägg eller 2 äggvitor. Lägg sedan i fyllningen i pajskalet och grädda i 5 minuter till. 1 Ägg eller 2 äggvitor 0,5 dl Valfri mjölk (jag använde mandelmjölk)