Jag bara älskar kokos,choklad,pekannötter. Så varför inte göra en sådan kaka. Sagt och gjort. Den här kakan är så saftig,med kokosmjölk i så blir denna kaka riktig god och med massa kokos smak
Ta ut kokoskakan och låt den svalna något innan servering. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
Den lätta och lite sega kokoskakan är en vintrigare variant av amerikansk ”angel food cake” och har därför fått smeknamnet ”snöängelkaka” hemma hos mig
Kokoskakan. (Denna hjärtformade är som en 12cm spring form, jag använde 2 st sådana)Kokoskakan. I väntan på att klockan skulle slå spinning dags, så slängde jag ihop en kaka
Skär kokoskakan i lagom stora bitar. Den här kokoschokladen påminner väldigt om Bounty, en riktigt saftig och kokossmakande chokladbit som det gärna slinker ner mer än en åt gången av…
Den här goda Kokoskakan bakade jag på jobbet för några veckor sen. Hej. Sista jobbnatten för helgen då. I morse när jag kom hem vaknade barnen i ungefär samma veva
Den här somriga kokoskakan med kakao och vispgrädde har allt. knäckigt toscatäcke, seg och saftig botten, få ingredienser och dessutom kräver den inte mer än en vanlig långpanna
I kokoskakan har jag klickat i en hel del av min smarriga och hemmagjorda nutella. Jag bakade ju en hel del bakverk i helgen som var, då jag träffade mina föräldrar samt min systers familj