Kakaopulver/vanilj, Hallon/lakrits, Jordgubb/Lime…. De glassar man hittaributiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvismedtillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
Koka snabbt ihop socker, vatten samt saft från lime och clementintill en sockerlag. Lägg upp fruktenfint på tallrikar och toppa medkokosglass och kokosflingor
Koka snabbt ihop socker, vatten samt saft från lime och clementintill en sockerlag. Lägg upp fruktenfint på tallrikar och toppa medkokosglass och kokosflingor
Som dessert gjorde jag en kokosglassmedlime. Färsk frukt serverades upptill. Smaka sedan av med socker, limesaft och chilipulvertill en bra balans mellan söt och surt och salt
Glaserad ananas medlime, muscovadoråsocker och kokosglass. Heta smaker kräver sötma och frukt – halvtorr tysk riesling eller halvtorrt rosévin är valet