Kokoscheesecake recept

Morots och kokoscheesecake

Morots och kokoscheesecake

Som denna underbara morots- och kokoscheesecake som jag bakade till påsk, men som passar lika bra vilken dag som helst på året
Mango- och Kokoscheesecake

Mango- och Kokoscheesecake

Botten. Värm ugnen till 175° • Smörj och bröa en form medlöstagbar kant, 24 cm i diameter • Smält smöret • Blanda allatorra ingredienser i en bunke • Vispa ner det smälta smöretoch till sist äggen, ett i taget • Häll smeten i formen • Gräddakakan i mitten av ugnen i cirka 12 minuter • Låt kakan kallnahelt men ta den inte ur formen
No-bake Kokoscheesecake med Ferrero Raffaello

No-bake Kokoscheesecake med Ferrero Raffaello

En av mina favoritsmaker är kokos och Ferrero Raffaello med härlig kokossmak är gudomligt goda. Har du inte provat Raffaello så kan jag verkligen rekommendera er att prova
Kokosrulltårta

Kokosrulltårta

Gillar verkligen fyllningen i denna rulltårta och den finns även med i min Kokoscheesecake, så den går att använda till mycket
Kokos, choklad och nötter

Kokos, choklad och nötter

Jag valde att baka en kokoscheesecake-kladdkaka, alltså kladdkaka med kokoscheesecake ovanpå. Kokoscheesecake-kladdkaka

Kokoscheesecake

Placera en ugnfast form innehållande ca 2 cm vatten längst ner i ugnen. Sätt ugnen på 175 grader. Blötlägg den rivna kokosen i kokosmjölken

Kokoscheesecake med mangotopping

Sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexen fint och blanda dem med kokos. Smält smöret. Blanda det med kexsmulorna

Frisk lime- och kokoscheesecake

Smula ner kexen så att de täcker botten på formen. Separera äggula och äggvita och lägg i två separata skålar

Banan och kokoscheesecake

Lägg kakorna i en plastpåse och krossa dem med en kavel. Häll över dem i en skål. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna i skålen