Kokosbiskvier recept

Falska kokosbiskvier

Falska kokosbiskvier

Vispa ägg och socker hårt, tillsätt sedan det kokande vattnet och vispa ihop. Ha i mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao, vispa
Coconut Macaroons

Coconut Macaroons

Sätt ugnen på 175 grader. Värm upp grädden i en liten kastrull eller i mikron med 3 msk socker tills sockret har löst upp och låt svalna

Baka på nytt sätt med kokosmjöl!

kokosbiskvier med ananasfyllning, Matmamman testar, Risenta, Risenta kokosmjöl . Jag har provat Risenta kokosmjöl, ett naturligt glutenfritt och – sägs det – nyttigare alternativ till vetemjöl

Kokosbiskvier

Blanda alla ingredienser till en jämn deg. Forma en rulle. Dela i 40 lika stora bitar och forma varje bit till en toppig kaka

Kokosbiskvier

Häll kokosflingorna i en plastpåse. Lös upp några droppar grön färg i ett par krm vatten. Häll det över kokosflingorna, lite i taget och gnugga samman till önskad färg