Riv över vit choklad och strö över kokos. Grädda i ugn i 200 °C tills mandelmassan blivit ljust gyllenbrun. 100 g ODENSE Vit Choklad riven. 50 g kokos riven
Forma bollar och rulla dem i kokos. Kokos. 200 g vit choklad. Koka upp grädde och saffran. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i den heta saffransgrädden
TillvägagångsättVispa smöret i nästan 10 minuter tills det är vitt och har en fin konsistens, ha i florsocker 1 dl om gången och vispa, tillsätt färg och smak, börja med en tsk och smaka av innan du har i mer
Toppa med kokos, ge den ett lätt tryck så det kommer ner i smeten. Hacka den vita chokladen. Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vita chokladen tills den smälter
Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme. Smula fetaosten och tillsätt den tillsammans med kokosflingorna och solrosfröna
Om du inte redan rivit morötterna grovt kan du göra det nu, och hacka valnötterna. Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till sånt så har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
En. väldigt god pizza som är omtyckt av både barn och vuxna, glutenintoleranta och. inte intoleranta. Degen är enkel att röra i hop, du behöver inga degkrokar
Toppa med kokos, ge den ett lätt tryck så det kommer ner i smeten. Hacka den vita chokladen. Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vita chokladen tills den smälter