Lägg alla ingredienser i en matberedare. Mixa 20–30 sek till en grovhackad massa. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 20 x 30 cm, på en plåt med bakplåtspapper
Nästa gång ska jag prova att ha i torkade tranbär och vit choklad. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Nästa gång ska jag prova att ha i torkade tranbär och vit choklad. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Vi har ju så fantastiskt fina lingon, tranbär, nypon, blåbär, hallon, jordgubbar, aronia, slånbär, körsbär, havtorn, hjortron, krusbär, kråkbär och rönnbär att fylla förråden med varje sommar/höst
Smält kokosoljan och häll ner den och honung i granola mixen. 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 2/3dl (smält) kokosolja. | 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50)
Tillsätt kokos och tranbär och häll upp häll sedan upp i valfri behållare eller burk. Blanda gärna med frystorkade hallon eller torkade tranbär för att möta den söta pepparkaksgranolan med något lite syrligare och fräschare
Rosta kokos och nötter i en torr varm stekpanna tills de är gyllenbruna. Servera glassen genast tillsammans med rostad kokos, nötter och eventuellt gojibär