Smält kokosoljan och häll ner den och honung i granola mixen. 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 2/3dl (smält) kokosolja. | 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50)
Jag hällde upp chokladen i en silikonmuffinsform så jag fick runda chokladbitar och toppade dessa med en massa gott som torkad mango, kakaonibs och kokos
Häll blandningen av torkade fikon, kokochips och valnötter på bakpappret, fördela över hela formen. Detta gudomliga FIKON&KOKOS godis är för mig en stor njutning i stället för chokladpraliner under julen
Klipp de torkade dadlarna till små bitar och häll sedan ner i en bunke. Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen
Resultatet blev en sats lime/kokos/aprikosbollar och en sats choklad/mandel/hallonbollar. Här kommer först receptet på de fräscha lime/kokos/aprikosbollarna
Nästa gång ska jag prova att ha i torkade tranbär och vit choklad. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Nästa gång ska jag prova att ha i torkade tranbär och vit choklad. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Kombinera alla torra ingredienser, utom den torkade frukten och kokoschipsen. Om du inte har färska jordgubbar kan du köpa frystorkade jordgubbar och blanda i efter att granolan är färdigbakad