Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Vispa ihop äggvitor, stevia, vaniljpulver och salt poröst. Kokos/båbärskräm. Kokos/blåbärskräm. Vispa kokosmjölken så den blir mjuk och häll i blåbären och fortsätt vispa tills det blir någorlunda fast
(Ta Stevia om Du vill, istället för honung) Fräs lite till, rör hela tiden så det inte bränns fast. Blanda i kokos och och sesamfrön och fräs en stund under omrörning
Hör och häpna, ha ha) som jag fyllde med en blåbär, kokos och kesellablandning. Pannkakorna blev jättesaftiga och kokosen i fyllningen gav det hela lite tuggmotstånd
Stevia (en tsk). Kvargbollar med mango och kokos. Mixa mangon och blanda i kvargen och havregrynen, krydda med kardemumma och stevia, låt gärna stå ett tag så grynen sväller lite
Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Till frukost åt jag lite av min nyttigare Tomtegröt med mjölk, kanel och stevia strö samt mitt glutenfria Vörtbröd med 10% ost och julskinka, gott
ev sötning (jag hade i ett par droppar stevia). Jag gör för det mesta på kokosmjölk för jag gillar den lena och krämiga kokossmaken men det funkar lika bra att t ex ha mandelmjölk som bas
ex kokos och kakaonibbs. Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av