Lägg slutligen i kokosflingorna, rör om så det fördelas jämt och ta av från plattan. Lägg alltihop i pannan tillsammans med soya och sambal oelek och fräs ca 8 min. 1-2 msk sambal oelek. 1 dl kokosflingor
Tillsätt skalet och limesaften, sambal oelek, chilipulver och ingefära. Tillsätt kokosmjölken och kokosgrädden och rör om tills alla klumpar är upplösta
Häll i de krossade/passerade tomaterna, kokosmjölken och sambal oelek. kokosfett. Hacka lök och vitlök och stek den mjuk tillsammans med spenaten i kokosoljan
Krydda med lite sambal oelek efter smak. Då kanske jag kan få tipsa om en god köttgryta med smak av både passerade tomater och inget mindre än kokosmjölk
Sambal Oelek. Färsk koriander (använde vi inte heller men tog lite kokosflingor istället). Smaka av med sambal oelek, soja och vi tog lite lantbuljong från Renée Voltaire