Bland annat kan du hitta basen till den här goda kokos & limeglassen. Den här glassen är baserad på mina två absoluta favorit ingredienser, kokosgrädde och banan
Häll i det smälta smöret, bakpulver, salt och fiberhusk och vispa samman. En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon
En paj med knaprig hasselnötsbotten, krämigaste kokos-kolafyllningen och ett lent chokladtäcke. Värm upp kokosmjölken till glasyren i en kastrull precis så att det börjar bubbla
Min favorit är Sour cream & onion och de funkar absolut om man vill ha något salt att tugga på. Häll över i en fin skål och toppa med bär och kokosflarn
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått färg. Blanda de smälta kolorna med kokosen och klicka ut på kakorna (den del som inte har choklad)
Om du som jag gillar kombinationen lent, chunky, syrligt, sött, salt och fräscht vill säga. Du kan såklart använda köpta kokoschips om du inte vill bemöda dig att öppna och rensa en hel kokosnöt
Smaka av med salt, peppar, limen och ev mer honung. Häll därefter på kokosmjölken. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 brk kokosmjölk