Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Smörj formen och strö i kokosflingor, häll i smeten, fördela äppelklyftorna, strö över kokosblandningen, och droppa över oljan
Att de sedan har en god fyllning med kokos är bara plus i kanten. 100 g smör, 1 1/2 dl kokosflingor, 1 dl ljust muscovadosocker Pensling. 1 1/2 dl kokosflingor. 1 dl ljust muscovadosocker
kokos. Rör om till en blank glasyr och bre den över kakan, strö över kokos. kokos. 1,5 dl muscovadosocker (eller vanligt strösocker). 1,5 dl muscovadosocker (eller vanligt strösocker)
11 dl muscovadosocker. 11 1/2 dl riven kokosSätt ugnen på 175 grader och smörj en form med löstagbar kant, 20 cm i diameter. 1Rör ihop ägg, strösocker och muscovadosocker i en bunke och tillsätt kakao, mjöl och salt. 1Bred ut glasyren på kakan och strö genast över kokos
Serverade laxen med mangosås, basmatiris och en sallad med färsk bladspenat, blodapelsin och körsbärstomater, och så strödde jag lite rostad kokos över alltihopa
Blanda mjöl, bakpulver, kokos och salt i en skål och rör sedan ner det i smeten. 2 dl muscovadosocker. 1 ½ dl kokosflingor. 2 dl muscovadosocker. 1 ½ dl kokosflingor
Eftersom det handlar om Kongo tyckte jag det kunde passa bra med jordnötter och kokos i kakorna. Tillsätt jordnötssmör, kokosflingor och kokosmjöl blandat med bakpulver
I en bunke, blanda socker, muscovadosocker och äppelmos och rör sedan ner det avsvalnade smöret. Täck sedan hela tårtan med smörkräm och pressa på kokosflingorna