Vill man kan man lyxa till sina marshmallows lite extra genom att doppa dem i smält choklad när de är klara och sedan rulla dem i kokos eller något fint strössel
Blanda jordnötssmör och sirap och socker i en kastrull på spisen ( Men det ska inte koka ) Blanda crisp, vaniljsocker och kokos i en bunke, rör sedan ner den lite uppvärma jordnötsblandningen med crispet
Ta ut kakan ur formen och lossa från bakplåtspappret, klipp lagom stor bitar med en sax och rulla sedan i florsocker, kokos eller varför inte smält choklad
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kokos eller dulce de leche) och de blir helt oemotständliga. marshmallows. Gräddas de för länge så finns det risk för att marshmallowsen smälter in helt i kakan så ta ut dem vid första lilla sprickan
Smält kokosfettet i en kastrull. Tror ni inte jag blev överlycklig när jag hittade sockerfria marshmallows, troligen inte det bästa men i alla fall bättre än original-sockerbomben
Smält kokosfettet och blanda sen ner chokladen. Smält kokosfettet och blanda sen ner chokladen. Smält chokladen och blanda sedan ner polkakrosset och kokosen