Rör i havreflingor, kokosflingor och fint hackad choklad, samt Limoncello och vatten. Du kan ta vit choklad med annan smaksättning om du föredrar det, exempelvis Vivanis vita choklad med mango och kokos som är ljuvlig
Lakritsströsslet passade mindre bra, citronskalsrasp och minimaränger eller kokos passade bättre. Jag provade även att baka en version i folieformar som fick Limoncello i fyllningen och ingen Lemon Curd, de blev jag betydligt mer nöjd med
För ett icke rått alternativ så marinera jordgubbarna i lite Crème de cassis, Limoncello, hallonlikör eller något annat gott som faller er i smaken och servera med lättvispad grädde (gärna med en uns vanilj eller socker i)* Det är en väldigt energirik dessert på grund av alla nötter (det kan t o m hända att det finns ett par msk riven kokos i också) och räcker till fler mindre portioner, lite bara som något sött avslut på en större middag
) Julgodis är något som vi egentligen varken gör eller äter i mängd och parti hos oss, men en ny sort brukar vi i alla fall försöka ge oss på varje år och i år blev det alltså snöbollar med citron- och kokossmak
Häll ut kokos jämt fördelat över den smörade formen. Kokosen ger kakan en extra god smak. 2 msk limoncello eller annan citruslikör. ca 0,5 dl kokos till formen. 2 msk limoncello eller annan citruslikör. ca 0,5 dl kokos till formen