Häll sirap på toppen av de 4 sandwicharna och strö med kokosmjöl/kokosflingor. 2 msk kokos kaffesirap eller acaciahonung. 1/2 dl kokosmjöl eller kokosflingor
kokosflingor eller kokoschips (valfritt). Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Blanda havregryn, mjölk, chiafrön och kokosflingor i en burk med lock och ställ in i kylen. Ta ett glas eller en skål och börja sätta ner lite av kokos och chiablandningen
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått färg. Blanda de smälta kolorna med kokosen och klicka ut på kakorna (den del som inte har choklad)
Blanda Odense Mandelmassa med Malibu, kokosflingor och hackad ananas. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och dekorera med kokos innan chokladen stelnat