Det kan låta märkligt, men kokos och morötter är bästa vänner, och lägger du till lite ingefära i den vänkretsen så har du världens vitaminkick till lunch
I med vatten, kokosmjölk och buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
I en annan panna bryner du kokosbitarna med ingefära och vitlök en stund så de får lite färg. Häromdagen fick vi en pinfärsk kokosnöt av en granne, så då blev det till att skapa en rätt med passande ingredienser
Kokosolja till stekning. Skala och hacka ingefäran i små bitar, släng ner i grytan. Bryn i kokosolja. Toppa gärna med färska örter och ännu mera ingefära
Hacka 1-2 vitlöksklyftor och en halv röd chilipeppar och riv ca 1 msk färsk ingefära. Häll därefter i en burk kokosmjölk och koka ihop ca 5 minuter. ca 1 msk färsk ingefära
Rör ner socker, vetemjöl, havregryn, kokosflingor och ingefära till en grynig massa. 5 dl kokosflingor. 5 msk ingefära , Färsk eller ur kryddburk spelar ingen roll