Den här gången blev det en smulpaj med ett täcke av havregryn, kokos och mandelspån. Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor
Strö rörsocker och kokos i formen. 2 msk kokosflingor. 2 dl kokosflingor. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en rund form, ca 23 cm i diameter, med avtagbar kant
Om man inte tål mandel kan mandeloljan bytas till kokosolja eller en fin rapsolja. 3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370 g3 ägg2½ dl rårörsocker1½ msk vaniljsocker½ dl mandelolja1 dl citronmarmelad4 dl ljust bovetemjöl1 msk bakpulver1 msk malda psylliumfrönsmör/kokos till formenMosa bananerna. Häll i en smord 1½-litersform, rikligt "bröad" med riven kokos
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Blanda mandelmjöl, kokosnötsmjöl och bakpulver och vänd försiktigt ned i äggpöset. Hacka chokladen och blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån
Glutenfri granola med kokos och kakao – gör den själv. Inlägget Glutenfri granola med kokos och kakao dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén
Glutenfri (mjölkfri) äppelkaka med mandel och kokos. Lördag i boet och jag bakar en äppelkaka med kokos och mandel medan H arbetar med videoredigering vad som såsmåningom ska bli en film till paret som gifte sig i sommar
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Toppa med kokos, ge den ett lätt tryck så det kommer ner i smeten. Jag har inte väldigt mycket erfarenhet av brownie men hittade ett recept på internet som jag gjorde om till glutenfritt men jag misstänker att tiden för gräddning var felangiven i grundreceptet för där stod det 30 minuter och efter 30 minuter var smeten rinnande som vatten i ugnen så jag gräddade den nog mer i 60 minuter. 1 ½ dl kokosflingor. 1 ½ dl kokosflingor
En härligt saftig glutenfri mjuk kaka med smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. kokosmjöl. Ärligt talat, jag brukar undvika att baka sådana här klassiska mjuka kakor i kakform när jag bakar glutenfritt