Servera med färska/tinade bär, kokoschips, torkade bär eller annan topping som du gillar. Psylliumfröskal, eller fiberhusk som det också kallas är mycket fiberrikt och när det blandas med vätska så avges en gele
Lägg i kokosolja och rör ihop linfrö-ägg, oljan, kokossocker, kryddor och bikarbonat. Mixa med linfrö-blandningen och tillsätt hasselnötsmjöl, havregryn och kokos
½ dl valfri olja - raps, kokos, mandel, hampa eller pumpakärnolja. ½ msk kokossocker. ½ dl valfri olja - raps, kokos, mandel, hampa eller pumpakärnolja
Kakan2 ägg2 dl strösocker 2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerrivet skal av en citron2½ dl Finax Mjölmix1 dl solrosolja3 dl fint rivna morötter+ smör och kokos till formen. Häll smeten i en smord och kokosad form cirka 20x30 cm. Kakan2 ägg2 dl strösocker 2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerrivet skal av en citron2½ dl Finax Mjölmix1 dl solrosolja3 dl fint rivna morötter+ smör och kokos till formen. Häll smeten i en smord och kokosad form cirka 20x30 cm
Häll över blandningen i en stor skål, och blanda snabbt samman med kokos och fiberhavregrynen. Ta därefter bottnarna ur frysen, och pensla dem tunnt med den smälta chokladen - chokladen kommer nu att stelna omgående, då speciellt kokosfettet men även chokladen, antar en stel form då de kommer i kontakt med den iskalla bottnen
riven kokos till garnering. Blanda i riven kokos och finrivet skal av lime. Rulla i kokos. 3 dl riven kokos. 3 dl riven kokos. finrivet skal av 1 lime riven kokos till garnering
Garnera med valfria bär, kanelstång, citronmeliss, mynta, flagad choklad, tunna chokladtrianglar eller bitar, kokos, pudrad kanel eller annan garnering till servering
Kokosfyllning, ingredienser. Fortsätt sedan med kokosfyllningen, och bred på såpass mycket att tårtan är helt "jämn" och ser ut lite som en kulle, dvs, mest fyllninge i mitten överst på tårtan, osv