Vispa lemon curden mjuk och rör ner mascarponen. 2 msk kokos. 125 g lemon curd. Blanda samman alla ingredienser till pajskalet och låt stå kallt en halvtimme
Lemon curd. Här kommer receptet på Limoncellotårta med vit choklad och kokos. Lemon curd. Kokosbotten. Lyft upp gelatinet och smält det i den varma lemon curden
Kokosen ger ett perfekt tuggmotstånd och ger ett tropiskt inslag. Det har blivit en hel del proteinbollar/tryfflar med choklad ett tag så i detta recept jobbade jag vidare med lemon curden jag gjorde i gårdagens recept
Halloncurd. Värm på curden tills den börjar bubbla. Häll upp curden i en väl rengjord glasburk. 1 dl riven kokos. Blanda mascarponen med halloncurden, stevia och ca 1/3 av grädden. 1 dl riven kokos
Syrliga bär eller en syrlig curd gör sig allra bäst i det här pajskalet. Varför just den här pajen fångade min uppmärksamhet var för att den vekade ha ett skal gjort på kokos