Smält kokosoljan och häll ner den och honung i granola mixen. Grovhacka bären och häll ner dem med. 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 2/3dl (smält) kokosolja. | 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50)
Blanda chiafrön med kokosmjölk, agavesirap, vaniljpulver och rivet limeskal. Rör bären i en skål och smaksätt med agavesirap, citronskal och lakritspulver
Desserten som fick avsluta den ljuvliga middagen vart en yoghurt pannacotta-tårta med kokos och vanilj till det serverade jag en fräsch halloncoulis och färska hallon
Imorse var det riktigt kämpigt och kliva upp och köra cardio och efter jag var klar var jag så sugen på att äta min favoritfrukost som är havregrynsgröt med färska bär och "proteinfluff" (casein + vatten som jag vispar med elvisp tills det blir som grädde)
Jag gillar att toppa, och fylla dem med allt från färska bär och kokos till lakrits och banan. Idag fick det bli banan och kanel pannkakor med kokosmjölk och frystorkade jordgubbar
Häll över i en fin skål och toppa med bär och kokosflarn. Krämig kokos chiapudding1 portion. 1,25 dl lätt kokosmjölk. 1 msk riven kokos. 1,25 dl lätt kokosmjölk. 1 msk riven kokos
Så idag har vi bakat kokos/hallon muffinsen och de blev suveräna. 11/2 dl riven kokos1dl mandel 1dl bovetemjöl1tsk bakpulver 3mogna bananer 2ägg2dl hallon1/2tsk vaniljpulverMixa torra ingredienser först sen tillsätt ägg och banan och avsluta med att röra ner hallonen (eller annat bär). 11/2 dl riven kokos
Givetvis kan du använda vilken frukt eller bär du vill. Kokos och choklad är en riktigt god kombo. När vi hade gäster i tisdags så bjöd vi på kokos och chokladmousse med lime och chilimarinerade nektariner