Skölj quinoan ordentligt och koka den i vattnet tills all vatten har kokat bort. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Tillsätt quinoa, buljong, bönor, tomater, majs och kryddor. 2 ½ dl quinoa. Börja med att koka upp buljongen i en liten kastrull (1 buljongtärning i 5 dl vatten, eller fond i vatten). Låt allt koka ihop i ca 20 minuter, rör om då och då. 2 ½ dl quinoa
Kokaquinoan enligt förpackningen. Blanda ihop quinoa, frönsmeten, mandelmjöl och solrosfrön. Quinoa/fröknäcke (1 plåt, ca 15 st). 3/4 dl quinoa (jag hade vit, men alla färger går bra eller en mix av dem)+1 1/2 dl vatten (eller som det står på förpackningen). 1 1/2 dl vatten. 3/4 dl quinoa (jag hade vit, men alla färger går bra eller en mix av dem)+1 1/2 dl vatten (eller som det står på förpackningen). 1 1/2 dl vatten
Töm krossade tomater tillsammans med vatten och grönsaksbuljong i en kastrull – koka upp. Genom att kokaquinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Kokaquinoan enligt anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet och låt quinoan svalna. Varva isbergssallad, quinoa och bönblandning i en skål eller på ett fat
Kokaquinoan enligt instruktionerna på förpackningen (brukar innebära att man kokar upp dubbelt så mycket vatten som quinoa, häller i fröna när vattnet kokar och sjuder på svag värme under lock en kvart), men skippa saltet
Koka upp vatten i en kastrull och blanda ner flingorna. Ibland blir man trött på de traditionella drinktilltuggen, varför inte då testa dessa Quinoa och parmesansticks som är underbart goda till välkomstdrinken
Kokaquinoan efter vad som står på förpackningen. Jag älskar quinoa och har det alltid hemma så för några dagar sedan så gjorde jag en jättegod och enkel rätt