Glöm äggkokare och kastruller. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfektaägg
I det här inlägget ska jag ta upp hur man ska kokaperfektaägg. Så här i påsktider så kokas det enorma mängder ägg i Sverige, i runda slängar äter vi fyra ägg per person i Sverige
Kokade nyss det perfektaägget, så där krämigt i mitten. Tänkte i alla fall berätta om den här roliga hemsidan om man inte riktigt brukar lyckas med ägget
form/långpanna i botten som fylls med kokande vatten, stäng luckan. Förbered äggstrykningen. Här kommer alla mina tips på hur du bakar perfekta lussekatter som ser ut som de kommer från ett bageri
Jag vet att jag lägger ribban högt nu. Och detta här är den perfekta varianten. Börja med att blanda chiaäggen om du vill ha den veganska varianten, låt det stå och svälla medan du tar fram ingredienserna till degen och fyllningen
Lägg under tiden socker, smör, grädde, honung och mjöl i en kastrull. vilket resulterade i fullkomligt PERFEKTA mini-brownies med nötkaramell på toppen
Lägg vaniljstången i lite vatten i en kastrull och koka upp. Jag använder även samma recept när jag kokar knäck, men kokar då smeten mycket längre tid, tills den klarar ett kulprov
Inlägget Bananpannkaka – perfekta söndagsbrunchen dök först upp på Rawness. Annars hittar du bästa tipsen HÄR) så det blev paket och kokta ägg till pappan i den här familjen
Några tips för det perfekta pastakoket. Vattnet ska koka ordentligt innan du lägger i pastan. Lägg mjölet i en hög på bordet, gör en fördjupning där man knäcker ner äggen
De söta rödbetorna ger den perfekta touchen till en helt fantastisk hummus. Kombinationen hummus + avokado + ägg har jag inte kunnat släppa på näthinnan sedan besöket i London där jag såg just en sådan kombo på en meny