Det har fått koka ett par timmar och sedan har jag tillsatt övriga ingredienser. Du kan egentligen slänga ner lite vad du vill – lök, vitlök, rotfrukter mm
Stick in en köttermometer mitt i köttet. Tillsätt lagerblad, kryddor lök och morot till vattnet. Att koka skinka är inte svårt alls och kräver bara ett fåtal ingredienser
Idag är jag nöjd, en morgonpromenad och sedan kokade jag en underbar soppa. )I spadet hällde jag i en burk Viktväktarnas grönsakssoppa och en köttbuljong, fem små hackade vitlöksklyftor, två gula lökar, fem morötter, två palsternackor, en halv fänkål, en bit kålrot, en bit purjolök,halva fläskläggen, kryddpeppar och lagerblad
Vattnet värms först i en vattenkokare. Fräs lök och korv i oljan i en stekgryta. Det finns en liten undersökning som gjorts av Welsh lamb där de frågar små barn var kött kommer ifrån
Koka upp vatten och lös upp buljongtärningarna och häll över köttet. Oxsvansen är ett fantastiskt smakrikt kött som används mest i grytor, soppor och som fond
När köttet är brynt, lägg över i grytan som soppan ska kokas i. Själv älskar jag långkok, när köttet trådar sig och är sådär galet mjukt att det knappt behöver tuggas
Koka upp under omrörning. morötter, lök, kålrot och rotselleri samt potatis. Kött med rotsakspytt och kantarellsåsEntrecotesalt, pepparStek köttet i stekpanna, tillaga i ugn och skär i skivor
Ät mer grövre grönsaker som morötter, ärtor, broccoli, purjolök, vitkål och lök samt mindre tomat, gurka och isbergssallad som kräver mer energi i produktionen