/ Paranoid som jag är vågar jag inte ta några risker, utan kokade min frukostgröt därför i mjölk. Mjölkkokt pärongröt toppat m päron o lingonFortfarande råder vattenförbud i Lund
Du kan ju börja med att koka upp en helt vanlig gröt av havregrynen, vattnet och lite salt. Idag fick det bli ostgratinerade grötmackor♥ Recept på bullarna kommer här
Att ugnsbaka gröt istället för att koka den är ett roligt sätt att förnya frukostklassikern. Tillagningstiden blir dock mycket längre än vid kokning, vilket gör gröten perfekt till en lugn helgfrukost eller på en brunchbuffé
Under tiden grötenkokar så skala bananen och skiva den i bitar. När det börja koka så sänk till 7an. När gröten är fast och allt vatten har kokat in (tar ca 3 minuter) så häll upp gröten i skålen med blåbären i
Sätt sedan på plattan och koka upp gröten. Koka upp vatten i vattenkokare. Gröt är gott. Lägg gryn och frön i en kastrull och häll över det kokande vattnet
Koka ihop till en gröt, långsamt över låg värme. Som när någon i mitt flöde lägger upp en bild på stekt gröt, och jag direkt känner varföööör har jag aldrig tänkt på det
Koka alltsammans i kastrull till en gröt, som serveras med mjölk och färska eller torkade bär. Detta kokas i en kruka på kakelugnsglöden under det man då och då rör däri
Koka upp och låt sedan puttra på svag värme tills gröten har blivit tjock. Speciellt den här nya gröten som jag och Josefin testade för första gången när hon var här
x Morotskakagröt med glasyr. Lägg glasyren på gröten och toppa med mer morotsriv. Men igår kväll kom jag på tanken, varför inte göra gröt med smak av morotskaka
Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära