Koka snabbt upp ingredienserna till marinaden och ställ åt sidan. Fläsk,. Låt koka upp. Su Buta (litt vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Koka upp och red sedan av med maizenaredning. Koka upp och red sedan av med maizenaredning. Låt koka till köttet känns mjukt, ca 1-1½ h. Låt koka till köttet känns mjukt, ca 1-1½ h
Tillsätt grädden och låt det hela koka ihop under ca 5 min, smula sedan i ädelosten och rör om tills den har smält smaka av med salt, peppar och dragon. 500 g fläsk/ytterfilé
Blanda ingredienserna till såsen och låt koka upp i stekpanna. I söndags stod det asiatiskt på menyn, benfri fläskkarré var framtagen ur kylen och mina tankar fladdrade runt förstås – precis som vanligt
Lägg fläsksidan i en gryta med vatten, låt vattnet koka upp och skumma väl. Koka upp och sjud i två timmar tills kokvätskan fått sirapsliknande konsistens
Låt koka upp och smaka sedan av med peppar. Stektfläsk med en krämig och smakrik löksås. Smaka ev av med lite salt också, men var försiktig då fläsket har en hög sälta
Stekt fläsk, löksås och squashlådebitar. Under min uppväckt fick jag ofta fläsk med löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Koka snabbt upp ingredienserna till marinaden och ställ åt sidan. Fläsk,. Låt koka upp. vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil