När vattnet kokat upp så läggs broccolin i. Skär broccolin i mindre buketter. Vänta tills det kokat upp och låt sen koka i 2-3 minuter. 2 buketter broccoli
250 gram broccoli. Koka dina röda linser i 10 minuter, jag använder kungmarkattas och de är 10-15 min och jag kokar då i 10 minuter och det blir perfekt. Häll sedan ner kokosmjölken, ingefäran, örtsaltet och vitpepparn i en kastrull och koka upp ordentligt så ingefäran får en god smak, Ca 7 minuter. När det har gått 4 minuter lägger du i linserna och broccolin. 250 gram broccoli
Tillsätt grädde och färskost, koka ihop till en stuvning. Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Skär broccolin i buketter. Byt ut broccolin mot blomkål eller champinjoner. Tillsätt chili, vitlök och vin och låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 1 st broccolistånd
Koka någon minut i saltat vatten så att de blir lite mjuka men ändå med tuggmotstånd. Eftersom vi hade både broccoli och blomkål hemma som behövde ätas upp var det ganska naturligt att det fick bli huvudingredienserna
En härlig grön soppa med broccoli, gröna ärtor och spenat samt nybakat fröknäcke med rödbetshummus. Stek i olivolja och tillsätt 500 gram färsk skuren broccoli (ta med stammen) och 3 dl frysta gröna ärtor. Låt koka 10 minuter
Ansa och dela broccoli och blomkål i mindre bitar. 11 st Broccoli. 3-4 klyftor Vitlök. 11 st Gul lök. 112 dl Grönsaksbuljong/benbuljong eller vatten + färdig grönsaksbuljong
En bukett broccoli fanns också, liksom getost. 350 g savoykål250 g broccoli - även stammen1 rejält stor vitlöksklyfta9 - 10 d1 vatten3 - 4 vegetariska buljongtärningar3 msk Kunglig Sallad2 dl valfri grädde50 g getost + lite extra att smula ned i soppan vid serveringStrimla savoykålen grovt, och dela broccolin i mindre bitar. Koka upp tillsammans med vatten (den mindre mängden), buljongtärningar (börja med 3) och kryddblandning. Låt småkoka under lock tills allt känns mjukt, ca 10 - 12 minuter. 250 g broccoli