Glöm äggkokare och kastruller. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg
Krydda med salt, peppar och vinäger/citron, låt den koka in i svampen. Idag får du ett recept som passar både till kokta ägg och en fylld omelett, ombyte förnöjer
Kokaäggen och ta fram sillen samt gräddfilen. Saftigt ugnsbakad lax tillagad i aluminiumfolie tillsammans med potatis, kokta ägg, sill, melon och gräslökssås
Arrangera salladen och placera försiktigt ägghalvorna ovanpå med gulan uppåt. Lägg en sked svart stenbitsrom på varje ägghalva och garnera med bitar av rågbrödsskivorna
Tillsätt ägget och arbeta samman till en deg. Lägg på plåt (15x20 cm) och grädda i 200 grader ca 8-10 minuter. Koka alla ingredienserna utom choklad på medelvärme tills fudgen klarar medelhårt kulprov (och håller ca 125 grader). 1 ägg