Knubbiga limpor recept

Italienska limpor

Italienska limpor

Forma fyra små och knubbigalimpor. Mina blev lite halvknubbiga, men ganska små i alla fall. Idag är det italienska limpor som gäller och dessa liknar baguetter men är inte riktigt som baugetter ändå
Limpor med vetekross

Limpor med vetekross

1Dela degen i 2 delar och forma till knubbigalimpor som får jäsa på plåt med bakplåtspapper i cirka 30 minuter. 1Skåra limporna och grädda dem långt ner i ugnen cirka 45 minuter
Knubbiga surdegslimpor

Knubbiga surdegslimpor

Pensla limporna med vatten och strö över grovt rågmjöl. Låt limporna svalna på galler inlindade i bakhanddukar för bäst resultat
Knubbiga morotslimpor

Knubbiga morotslimpor

Knåda och forma släta, knubbigalimpor. Blanda fördegen så den är klumpfri. Täck, gärna med plastfolie och låt stå i rumstemperatur ca 24 timmar
AGP:s limpa

AGP:s limpa

 Den här satsen är lagom till två knubbiga levar. Det brukade bli små bulliga limpor som inte smulade. Mina recept har inte gått in på Hitta recept under 2013
Knubbiga råglimpor

Knubbiga råglimpor

Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i fyra bitar som formas till knubbigalimpor. Smula ner jästen i en skål
Ljust lantbröd

Ljust lantbröd

Baka ut degen till 2 knubbigalimpor. Dela sönder jästen och smula ner den i en bunke. Häll det ljumma vattnet i bunken
Mexican meatloaf

Mexican meatloaf

Hade jag hittat små angellopaprikor (ser ut som små knubbiga röda chili, men är underbart söta och goda) hade jag fylld sådana vilket hade varit enklare än en hel snackpaprika
Grötbröd

Grötbröd

Häll ut degen på mjölat bakbord och forma snabbt 2 knubbigalimpor. Detta brödet är väldigt lättbakat och har du inte bakat bröd innan så testa detta receptet
Råglimpor (knubbar)

Råglimpor (knubbar)

Reportaget handlade om ett bageri någonstans i Sverige som bakade små knubbigaråglimpor som de kallade för knubbar
Världens enklaste köttfärslimpa

Världens enklaste köttfärslimpa

Detta måste vara världens enklaste sätt att svänga ihop en köttfärslimpa. Bara 3 ingredienser och ALLA klarar av det galant kan jag lova
Köttfärslimpa alltiett

Köttfärslimpa alltiett

Köttfärslimpa tar rätt lång tid att göra, men mesta tiden är i ugnen. Är man inte tokhungrig så kan man ju passa på att göra något annat under tiden
Sirapslimpor

Sirapslimpor

Det blev två knubbiga bröd. Bakade Leilas jättegoda sirapslimpor igår söndag. Baka ut degen till två limpor och lägg i mjölade brödkorgar alt
Solrosbröd

Solrosbröd

Degen tycker jag blir lagom till två knubbigalimpor. Vänd upp degen på ett mjölat bakbord, dela degen i två ämnen och forma till limpor
Mannens italienska köttfärslimpa

Mannens italienska köttfärslimpa

Köttfärslimpa hör inte till vanligheterna i vårt kök, men nyligen gjorde mannen en uppdaterad variant av den här svenska husmansklassikern
Valnötsbröd med fördeg

Valnötsbröd med fördeg

Dela degen i 3 lika stora delar och forma knubbigalimpor. Rör ihop alla ingredienser till fördegen. Täck över och förvara i rumstemperatur till nästa dag
Köttfärslimpa -Allt på ett fat

Köttfärslimpa -Allt på ett fat

Låt ströbödet svälla i vattnet 2 min. Lägg i köttfärs, ägg, oregano, salt och peppar. Blanda om till en fast smet