Hur som helst bakade jag lite havrekakor i morse. Småkakor är the shit. De är bra på alla sätt och vis. de går fort att göra, man har ofta det mesta hemma och man kan äta massor
Vissa kakor blev för knapriga, andra för mjuka. Och nu – cirka 150 havrekakor senare – är jag så glad, så glad. Havrekakor med sirap, kanel och brynt smör (20-25 stycken stora)
Hur som helst bakade jag lite havrekakor i morse. Småkakor är the shit. De är bra på alla sätt och vis. de går fort att göra, man har ofta det mesta hemma och man kan äta massor
De här kakorna är precis så knapriga på utsidan och sega i mitten som jag vill ha dem. De var dessutom superenkla att göra vilket är ett plus när man känner sig kaksugen
Knapriga smörgåsskorpor II har också blivit en trotjänare. HAVREKAKOR MED RUSSIN 35- 50 st3 dl havregryn125 g margarin eller smör1 1/2 dl socker1 1/2 dl russin3 msk vatten2 dl vetemjöl1 tsk bakpulverSmält fettet och häll det över havregrynen i en skål. HAVREKAKOR MED RUSSIN 35- 50 st
Rör smör och socker mjukt. Tillsätt de andra ingredienserna och blanda ihop till en deg. Rulla små bollar av degen, ca 25 stycken och lägg på en plåt täckt med bakplåtspapper
Veganska havrekakor med bitar av choklad i. Havrekakorna åts raskt upp till kvällsmyset. Havrekakor med bitar av choklad - 5 stycken. Havrekakor med bitar av choklad - 5 stycken
Knaprigahavrekakor med stora bitar paranötter och sötma från chokladen. Idag hade jag sovmorgon och det är en riktig lyx vill jag lova, framförallt när man normalt ställer klockan på 04