Klipp bacon i mindre bitar och stek det lite knaprigt och låt det sedan rinna av på hushållspapper. Klyftpotatis blev det här och det passade mycket bra
Man blir lite trött på klyftpotatis och råstekt, gott att variera sig. Skjuts in i ugnen cirka 30 minuter, ta sedan ut plåten och strö över lite torkad rosmarin på varje potatis och in i ugnen igen ytterligare 10 minuter eller tills de har en gyllenbrun färg och lite knapriga
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilén med tillhörande sås och klyftpotatis. Sätt in i ugnen tills de fått färg och blivit lite knapriga i 200 grader
Hacka lök och bacon fint, och stek tills det är knaprigt, löken skall dock inte ta färg. klyftpotatis. Värm frityroljan i en fritös eller djup kastrull till 180 grader och fritera skalen tills de är gyllenbruna och knapriga, det tar ca 10-15 minuter
Stjälp därefter ner hela rasket i en upphettad stekpanna, både tofu och marinad och låt steka på medelvärme tills all marinad absorberats av tofun och tofun blivit knaprig och fått rejält med färg