Knaperstekt recept

Knaperstekt ankbröst à l ‘orange

Knaperstekt ankbröst à l ‘orange

AnkaSätt ugnen på 110 grader. Skär långa snitt i fettkappan, krydda med salt och pepparsorter och bryn gyllenbruna i en stekpanna hastigt runt om utan fett
Knaperstekt ankbröst à l ‘orange

Knaperstekt ankbröst à l ‘orange

Anka. Sätt ugnen på 110 grader. Skär långa snitt i fettkappan, krydda med salt och pepparsorter och bryn gyllenbruna i en stekpanna hastigt runt om utan fett
Knaperstekt bläckfisk

Knaperstekt bläckfisk

Skär bläckfisken i bitar och stek i olja, ganska het panna. Droppa över citron mot slutet, krydda
Knaperstekt fisk

Knaperstekt fisk

Rensa och skölj fisken, torka den torr. Skär ett par snitt på varje sida av fisken. Hetta upp oljan i en stekpanna, lägg fisken i pannan och sänk värmen
Knaperstekt rödspätta

Knaperstekt rödspätta

KNAPERSTEKT RÖDSPÄTTA. Vänd spättafiléerna i en kryddig mjölblandning och stek dem knapriga på spisen. Godare än så här kan det inte bli
Knaperstekt fläsk med löksås

Knaperstekt fläsk med löksås

Ingredienser Knaperstekt fläsk med löksås 800 g potatis av fast sort 4 stora gula lökar 2 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 dl grädde 1 knippe gräslök 1 msk Kikkoman soja 500 g rimmat sidfläsk i skivor salt vitpeppar Serveras med kokt potatis med skal
Knaperstekt röding med citron & honungsbrynt färskpotatis

Knaperstekt röding med citron & honungsbrynt färskpotatis

Ingredienser Portioner. 4 4 skivor parmaskinka 600 g färskpotatis 2 msk smör 1 1/2 msk flytande honung 1 knippe morötter 1 knippe rädisor 1/2 rödlök 1 knippe sparris (à 250 g) juicen av 1/2 citron 1 tsk salt 1 krm malen vitpeppar 600 g filéad röding (eller laxfilé) salt och peppar till fisken Dillkräm 2 dl crème fraiche 1 knippe färsk dill 2 tsk flytande honung juicen av 1/2 citron 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar Lägg till i inköpslistan