Jag gillar inte att baka matbröd, det blir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Det knådfriabrödet†blev över förväntan …
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Receptet kommer från bagaren Håkan Johansson som skrivit boken "Brödet". Jag hittade ett recept på knådfria surdegsfrallor i ett nummer av tidningen Lantliv i vintras
Det här knådfriamatbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning
Nattjästa knådfria frukostfrallor (ca 12 st). Nattjästa knådfria frukostfrallor (ca 12 st). Asså, det borde vara lag på att alla skulle testa det här receptet någon gång
Han har gjort ett inlägg med instruktioner för att baka hans enklaste, knådfria surdegsbröd. Nu finns det inga ursäkter längre & du får bästa brödet i stan
Det är ett recept från Jim Lahey, han med det knådfriabrödet, som numera driver pizzeria. Jag har förmodligen varit en ekorre i ett tidigare liv, det har vi konstaterat förut, och är det inte matlager inför kommande fimbulvintrar jag bunkrar så är det recept
Inspirerat av Martin Johanssons knådfria version av Pariserbröd blev detta semesterns sista surdegsbak, härligare aktivitet en tidig söndagsmorgon finns inte
Strö rikligt med vetemjöl, vetekli eller majsmjöl på en kökshanduk, lägg brödet med skarvsidan ned på handduken och strö över mer vetemjöl, vetekli eller majsmjöl