Det var även en söt liten lapp och en pin med en Dalahäst på som Kevin fick av mig faktiskt, han älskar sånt så jag satte fast den på hans jacka imorse innan skolan, snacka om att han var nöjd
Smakade nästan som det riktigt grova knäckebröd jag minns från den tid när jag tålde gluten. 50 g färsk jäst5 dl ljummet vatten, 37 grader½ msk salt1 msk Cane Syrup eller vanlig mörk sirap, eller flytande honung (kan ueslutas om man undviker allt sött) 1 äggvita2 dl "frömjöl"1 dl hela linfrön1 dl sesamfrön1 tsk fiberhusk5 dl mörkt bovetemjöl - en 400-gramspåse blir lagomca 3 dl Jyttemjöl originalSmula ned jästen i bakbunken, och lös den i det ljumma vattnet
Fröknäcke är ett väldigt gott substitut till vanligt knäckebröd och det är också enkelt att göra. Det innebär att jag försöker bli av med sötsuget och själva beteendet i att äta söta saker
Knäckebröd med frön. Hade en fantastiskt bra Finlands resa, långa promenader och lugn träning. Då jag fått problem med nacken och axeln, första stadiet till diskbråck, får jag inte träna på ett par veckor
Majsmjöl har en mild smak och passar till det mesta, såsom pajer, pizza, bröd och knäckebröd. Kokosmjöl är lite sötare i smaken och passar perfekt till söta bakverk som muffins, kakor, pannkakor etcetera
Jag har sedan tidigare använt knäckebröd i en annan efterrätt för att få det crunchy och tyckte det var galant (detta recept) så därför provade jag även idag fast med skorpor
Speciellt i en krämig röra tillsammans med ägg och dill på en liten bit grovt knäckebröd. Kinderägg fyllda med en milt syrlig citronmousse och toppad med söt äppelmos - det kan helt enkelt inte bli fel
Digestivekexen går bra att byta ut mot knäckebröd eller annat torrt bröd som ni har hemma. Och läses recepten bara för rätt person på kvällen så somnar hon sött, det kan vi intyga