Det här fröspäckade knäckebrödet blev vi bjudna på hos min bror då vi var där i höstas. Jag brukar ha med ett par bitar till jobbet och gnaga på under eftermiddagarna
I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Ett nyttigt knäcke som är gott att bara sitta o, smaska på eller att äta som en kvällsmacka med lite god ost och mammas goda tomatmarmelad på
Ett knäckebrödmed en massa goda och nyttiga frön. Knaprigt och gott, passar till de flesta tillfällen, både som mellis med gott pålägg eller till en buffé
Antingen med god dessertost, med någon röra eller som vanlig macka. 3,5 dl havregryn1 dl sesamfrön 1,5 dl linfrö, krossat eller helt1 dl solrosfrön 0,5 dl pumpakärnor2 msk olja utan smak6 dl vattenFlingsalt Blanda gryn, frön och kärnor med oljan och vattet. 1 dl sesamfrön. 1 dl solrosfrön