Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Och knäckebrödet smakar otroligt gott, prova. ) Knäckebröd (2 plåtar). 2 dl grov kruskakli 2 dl havrekli 2 dl sesamfrön 2 dl linfrö 2 dl solrosfrön 2 dl grovt rågmjöl 2 dl havregryn 1 dl hackade valnötter 1 tsk salt 7 dl vatten Gör såhär. Om knäckebröden inte är helt torra efter 40 min, öppna ugnsluckan och ha på lite värme tills de är torra. 2 dl grov kruskakli
Dela i knäckebrödet i rutor med en kniv. Om knäckebröden inte är helt torra efter 40 min, öppna ugnsluckan och ha på lite värme tills de är torra. 2 dl grov kruskakli
Se bara till så knäckebrödet inte blir på tok för tunt, då bryts det lätt sedan. 2 msk pofiber eller mandelmjöl alt kruskakli. 2 msk pofiber eller mandelmjöl alt kruskakli
I slutet av gräddningstiden blir bröden snabbt brända om man inte är vaksam - så håll ett extra öga på brödet de sista minutrarna om du inte vill ha svart knäckebröd
Psylliumfrön, solrosfrön och pumpafrön är inte tillåtet enligt Dukan Dieten (inte kruskakli heller egentligen) så tänk på det om du vill hålla en strikt Dukan Diet
När jag var i Norge sist fick jag smaka min svägerskas goda knäckebröd. Det var lite tjockare än de kex jag tidigare provat att baka och liknade därför "vanliga" knäckebröd
nu kommer ett recept till på nya knäckebröd jag testat idag. 1 dl kruskakli. Sätt in knäckebröden i ugnen (båda plåtarna samtidigt) i 180 grader. 1 dl kruskakli
nu kommer ett recept till på nya knäckebröd jag testat idag. 1 dl kruskakli. Sätt in knäckebröden i ugnen (båda plåtarna samtidigt) i 180 grader. 1 dl kruskakli