Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Ringla på soja och vänd på benen krydda även den sidan och vänd på dem igen. När potatisen är färdig, ringla på ytterst lite soja och slunga runt potatisen
Fräs filéerna i olja och soja. Klyftpotatis. Sätt in i formen i ugn under potatisformen, de sista 10-15 minuterna som är kvar av klyftpotatisarna. Det går bra med ris också istället för klyftpotatis 1 kg kycklingfilé. 5 dl soja
Fräs filéerna i olja och soja. Det går bra med ris också istället för klyftpotatis. 11-1,5 dl soja. 1Klyftpotatis. 11 kg kycklingfilé 1-1,5 dl soja 150-200 g gorgonzola 1 liten purjolök 5 dl cremé fraiche Matolja Salt Svartpeppar Klyftpotatis 10-12 stora potatisar Timjan Vitlökspeppar Flingsalt OlivoljaSätt ugnen på 220 grader. Sätt in i formen i ugn under potatisformen, de sista 10-15 minuterna som är kvar av klyftpotatisarna
4 12 kycklingben 2 msk olja salt och peppar 2 msk soja 1 msk honung 1 vitlöksklyfta 900 g fast potatis 2 dl crème fraiche 2 msk ketchup eller chilisås 1 msk senap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda soja med honung och pressad vitlök. 12 kycklingben2 msk oljasalt och peppar2 msk soja1 msk honung1 vitlöksklyfta900 g fast potatis2 dl crème fraiche2 msk ketchup eller chilisås1 msk senap. Pensla sojablandningen på kycklingbenen och stek ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingbenens innertemperatur är ca 82°C