Servera med exempelvis hemmagjorda klyftpotatis eller ris och och god grönsallad, och varför inte testa servera kokta svartrötter till, som jag gjort på bilden här
Tidigare har jag serverat med ris och couscous, men den här gången provade vi klyftpotatis till. Blanda mango chutney, grädde, vatten, buljong, soja, ingefära och vitvinsvinäger i en traktörpanna och låt det koka ihop
Servera med klyftpotatis och sallad. Blanda kalvfond, mango chutney och dijonsenap. Fläskfilé med gorgonzola400 g fläskfilé kryddad med salt och peppar5 dl vispgrädde8 st medelstora champinjoner1 röd paprikaca 200 g gorgonzola2 msk kalvfond0,5 dl mango chutney2 msk dijonsenap2 vitlöksklyftorsalt och pepparhackad persiljamaizena redning2 dl smakrik riven ostGör så här. 0,5 dl mango chutney
Klyftpotatis smakade väldigt gott till. Lägg i mjukosten, mango chutney och några droppar soja. Ingredienser 4-6 personer500-600 g lövbiff4 msk dessertost paprika/chili10 g champinjoner1 liten rödlökSås2,5 dl matlagningsgrädde2 dl köttbuljong (tärning + vatten)2 msk dessertost paprika/chili1 msk mango chutneySoya, några droppar för färgenSaltPepparGör så härStrimla löken och champinjonerna
Servera till klyftpotatis eller pasta och sallad. I helgen åt vi en fläskfilégryta som blev söt tack vare mango chutney och stark tack vare srirachasåsen