Till levern serverade jag ugnsbakad klyftpotatis. Dessutom kokade jag röda och gula betor (Röda betor ska alltid kokas för sig) som blandades med stekt, rökt fläsk, kapris, rödvinsvinäger och olivolja
Blanda lök, vitlök, hackade soltorkade tomater, hackade oliver, hackad chili, kapris, citronskal, persilja, basilika, salt och peppar och strö över den nybakade potatisen
stekt potatis eller klyftpotatis. Fyll ansjovisrullarna med kapris. 4 tsk kapris. 1. Banka ut köttet lite. Blanda samman mjölet med salt och peppar på en tallrik
Klyftpotatis med bacon, rödlök och kapris, så gott. Nu så var det väl dags för ett liten inlägg. Vi köpte ett lamm och styckade och lade in i frysen för ett tag sedan, visst är det lite att pyssla med men sååå värt det om man får tag på bra kött
Servera sedan schnitzeln med klyftpotatisen, ärtorna samt kapris och citronklyftor. IngredienserNäringsvärdeper portionEnergi670 kcalProtein50 gKolhydrater86,3 gFett10 gFibrer14 g4 portioner600 g kalvinnanlår2 dl majsmjöl2 ägg2 dl ströbrödsalt & svartpeppar10-15 potatisar eller 2 medelstora sötpotatisarkapriscitron i klyftorgröna ärtorTillredningSätt ugnen på 225 grader