Kött från en gård i närområdet är att rekommendera, smakar mycket bättre än importerat. En riktigt god hängmörad biff smakar bäst med enkla tillbehör som potatis, sallad och en god sås
Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
klyftpotatis. Värm upp köttet och smaka av med salt och peppar. Strimla köttet i 1 cm breda strimlor. Servera med klyftpotatis och tomater 500 g utskuren biff
Eftersom jag inte mår så bra av vanlig potatis så brukar jag använda sötpotatis istället när jag gör råstekt eller klyftpotatis, det fungerar mycket bättre för min mage
klyftpotatis, sallad, grönsaker och sås. Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Servera gärna tillsammans med en god vitlöksmajonnäs, sås och klyftpotatis/sötpotatis. Goda vegetariska kikärtsbiffar som kan ersätta köttet i hamburgaren för den som vill