När risotton möter skogens guld så uppstår det verkligen magi och en himmelskt god smakupplevelse. Risotto är enkelt att göra, men det kräver sin man vid spisen att röra hela tiden och övervaka
Här hemma har vi verkligen fastnat för risotto och nu har vi provat på en klassisk sådan. Jo genom att laga en god risotto och korka upp en god torr prosecco
Klassiskrisotto. Om ni planerar eran helgmat så kan jag tipsa om denna risotto. Slå på lite buljong i taget på risotton och låt koka in under omrörning för varje skvätt
Tidigare har jag bjudit honom på en hel radda mellanösterninspirerande läckerheter men denna gång ville jag göra en klassisk, men ändå vegansk, nyårsmeny
Om du har tid kan du laga Christians tomatsås. Receptet nedan är en stor sats, så det som blir över efter du använt de 3 dl som behövs till skaldjursrisonin kan du frysa in
Klassisk frukostgröt på morgonen, risotto på kvällen och söta risgrynsdesserter finns på menyn. I går satt jag och läste tidningen C (gratistidning som ges ut av Lantmännen) om Skandinaviens första grötbar som öppnat i Köpenhamn
Kornet blir härligt tuggigt och ger en lite grövre risotto än klassisk. Risotto är en av mina favoritfredagsmiddagar, särskilt om den är fullproppad med svamp