6-8 pers 75-100 g smält smör 200 g kantskuren kavring Fyllning. Bara älskar olika sorter sillatårtor och provar gärna olika, denna gjorde vi till påsk men passar ju även vid andra tillfällen
200 g mörk kavring. Finhacka eller mixa brödet. Smält smöret och blanda det med smulorna. Platta ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Kavring. Skiva rödlöken tunt och lägg i en klassisk 1-2-3 lag. Stansa ut fyrkanter av kavringen, lägg på en bit skivad kokt potatis, lite picklad rödlök, 1 sillbit och toppa med citron-dillcrèmen
Och till Skanörs Gästgifveri ska jag definitiv tåtervända för att begå flera av husets klassisker, som äpplegravad lax med gurka, senapssås och dillstuvad potatis eller friterad kolja
Till förrätten blev det en klassisk skagenröra med touch av Japan. Wasabiräkor på kavring med löjrom2 skivor kavring, varje skiva delad i två trekanter500 g räkor med skal, skalade och hackade12 st hela skalade räkor1 msk hackad dill1 dl majonnäs1 dl crème fraiche1 krm salt1 krm svartpeppar2 tsk pressad citron100 g löjrom1 msk finhackad rödlökWasabi efter tycke och smakGör så här. 2 skivor kavring