Recept på frostingen. Dela frostingen i tvåskålar. Lägg frostingen i varsin liten spritspåse som du sedan lägger i en stor för att få marmoreringseffekten, som jag tycker är så pass läcker att jag inte ville ha några dekorationer på
Spritsa eller bred frostingen på helt kalla cupcakes. Rosted Apple Pie Cupcakeswith Cinnamon Frostingca 8 cupcakes125 g ( 2 dl) mjöl3 g (3/4 tsk) bakpulver1 nypa salt1½ tsk apple pie spice mix (recept finns här)65 g (0,6 dl) mjölk (rumsvarm)1 tsk vaniljextrakt75 g rumsvarmt smör125 g (ca 1,4 dl) ljust muscovado socker1 stort ägg 1 granny smith äpple eller annan hård äpplesortSätt ugnen på 175 grader (ej varmluft). Cinnamon Cream Cheese Frosting130 g rumsvarmt smör200 g kylskåpskall philadelphiaost115 g florsocker½-1 tsk vaniljextrakt1-3 msk vispgräddeca ½-1 tsk kanelVispa smöret smidigt och lätt poröst med en elvisp. Klassisk Kolasås(från boken "Baked Explorations")100 g strösocker25 g sirap40 g vatten1 knivsudd vaniljpulver35 g smör120 g vispgräddeBlanda socker, sirap, vanilj och vatten i en tjockbottnad kastrull
Skulle kunna tänka mig att det är en klassisk "Louise-tankevurpa" annars. Jag älskar förvisso de höga amerikansk-inspirerade tårtorna med drivor av fluffig frosting, särskilt när det är en cream cheese variant
Det här nog så nära en klassisk gräddtårta jag gillar att komma i fråga om gräddighet. Luftiga citronbottnar varvade med blåbärs fyllning och så rikligt med vaniljfrosting runt om
MorotskakaEn klassisk morotskaka i ny, nyttig tappning. När kakan svalnar kan du förbereda frostingen. Tillsätt vatten (endast små mängder i taget) efter hand för att få frostingen krämig
Den här chokladkakan gör jag med en lite annorlunda frosting baserad på choklad och turkisk yoghurt istället för klassisk cream cheese, vilket faktiskt blir fantastiskt gott
En klassisk red velvet innehåller buttermilk eller filmjölk, bikarbonat och vitvinsvinäger. Och i stället för orginalfrostingen valde jag att köra på den cream cheesefrosting jag testat mig fram till och som i min smak är den godaste
Men dem har ändå sin charm, röda och fina med sina vita cream cheese frosting. För det måste alltid vara cream cheese frosting när man göra red velvet, det ska ni veta
Om den är någon klassisk kaka som jag verkligen älskar så är det morotskaka. Frosting. Nästan vilken sort som helst smakar gott, så väl hembakad som IKEAS