Rimma torsken och servera med en klassisk vitvinssås, haricots verts och den rostade blomkålen. 1 msk koncentrerad fiskfond. 1 msk koncentrerad fiskfond
Receptet bygger på klassisk tillagning i ugn, men såsen ( som gör hela rätten) har fått en liten extra färg och sötma av en klick tomatpuré som harmonierar med den syrliga citronen och det vita vinet
Häll på torrt vitt vin och fiskfond. 2 msk fiskfond. Om du har tid kan du laga Christians tomatsås. Receptet nedan är en stor sats, så det som blir över efter du använt de 3 dl som behövs till skaldjursrisonin kan du frysa in
Under veckan kommer vi ge några tips till julmat, både klassisk och nytänkande sådan. Blanda saffran, vinäger, fiskfond, vatten och peppar i en liten kastrull
En beurre blanc är klassisk till fisk, även om den ursprungligen serveras till gädda. en god grönsaksbuljong, eventuellt kompletterad med lite fiskfond
Oj då…hade trott mer på fisk eller kött…Fläsklägg, tänkte jag direkt…men insåg att där var jag på helt fel, klassisk, inrutad, säker väg…näe, ska man impa på mästerkocken Drejing, så får man definitivt tänka utanför boxen…