En klassisk söndagsstek med nya tillbehör. Mycket spännande har hänt den senaste tiden och det har därför inte blivit så mycket bloggande (eller matlagande för den delen)
För 33e året dukar Tyrol upp vilda delikatesser och klassisk julmat på det 35 meter långa julbordet med över 200 smakupplevelser. De klassiska björnköttbullarna, älgsteken, kåtarökta fjällrödingen, souvasbakade laxen och åkerbärsglassen finns som vanligt uppdukat men får även sällskap av 18 nya smakupplevelser. Share 33e året dukar Tyrol upp vilda delikatesser och klassisk julmat på det
Klassisk söndagsmiddag men med rotsaksgratäng som är så mycket godare än potatisgratängen. Men killarna var lika glada för det och vi bestämde oss sen för att åka hem till vår älgstek i stället
1 älgstek. Bryn steken i stekpanna. Skiva vitlöken och låt den bryna med på slutet. Salta och peppra. Klyfta den gula löken och lägg i , slå på vatten och kalvfond
En klassisk matig macka som är både snabblagad och mättande. Grovt SurdegsbrödRostbiff gjord på älgstek/ eller färdig rostbiffRuccolaAvocadoSyltlökRiven VB ostKallpressad rapsoljaGör så här