Gör bara kladdkakemuffins i sådana fall. Vispa ihop ägg, socker och vanilj. ev 1/2 vaniljstång/1/2 krm vaniljpulver/1 tsk vaniljsocker. Häll i vispgrädde och vanilj, rör om och låt sjuda ca 5 min eller tills kolan nått en temperatur på 105 - 107°c (105°c = lös sås, 107°c = tjock sås). 1/2 krm vaniljpulver. ev 1/2 vaniljstång/1/2 krm vaniljpulver/1 tsk vaniljsocker. 1/2 krm vaniljpulver
Kladdkakemuffins med hallon och lakrits. Riktig gräddglass med äkta vanilj. Imorgon är det augusti. Tiden har som vanligt gått lite för fort om du frågar mig
Det är nog många av er som har gjort vanliga kladdkakemuffins, och det här är nästan detsamma, bara att de är fyllda med nutella och sedan toppade med en himmelskt god bananfrosting